Цената на Lamborghini Urus ще е 170 000 евро?

Main July 16, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4705 views | no comments

Lamborghini ще пусне третия модел от моделната си гама - кросоувъра Urus, на цена от 170 000 евро. Автомобилният производител все още не е потвърдил официално дата за старт на производството, но това не попречи в интернет да се появи информация за цената му. Ако тя се окаже вярна, това ще е най-евтиният модел на марката.
Urus бе показан в концептуален вид по-рано тази година на автомобилното изложение в Пекин, а първоначалната реакция се оказа положителна. Lamborghini предвижда около 3000 прпдажби годишно, а производството може да започне още през 2016 г.
Моделът ще използва платформа PL73, която ще бъде споделена и от Adi Q7, Porsche Cayenne, VW Touareg и производствената версия Bentley EXP 9 F.
Според информацията инженерите ще ограничат теглото на Urus до 1996 кг чрез използването на леки материали, карбон и алуминий.
Мощността ще идва от 4,2-литров V8 агрегат на Audi, генериращ около 600 к.с.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...